Om oss

AGV Golv AB kan hjälpa dig med allt inom golv

Sedan starten har vi utfört många uppdrag inom golv åt såväl fastighetsägare som privatpersoner i Stockholms län.

Verksamheten drivs av Angel Guagua Vasquez som är besitter kompetens och har lång erfarenhet inom branschen. Förutom Angel har vi inom företaget personal med 25-45 års yrkeserfarenhet.

AGV Golv AB innehar ansvarsförsäkring och lämnar alltid fem års garanti på utfört arbete.

Kontakta oss gärna för mer information samt för offert!

Vi har arbetat med golv sedan början på 90-talet

Sedan dess har vi skaffat oss en gedigen kunskap om olika golv.

Vi slipar alla sorters trägolv och trappor och avslutar med en högkvalitativ ytbehandling oavsett om det är olja eller lack, som tål slitage under många år. Vi lämnar alltid garanti på de uppdrag vi genomför och innehar ansvarsförsäkring.

Med ett konsultativt förhållningssätt och ett trevligt bemötande är vår målsättning att skapa en god förståelse för ditt behov och vilka förväntningar du har. Eftersom vi ser till att vara kostnadseffektiva kan vi erbjuda dig som kund konkurrenskraftiga priser.

Rekommendationer

Golvläggning, 31-32 kvm i Stockholm

Skickade förfrågan för fiskbensparkett i en tvåa. Fick snabbt svar med en enkel, lättförståelig offert, snabba svar, snabb konsultation och ett jättebra utfört arbete till ett bra pris. Angel var professionell och väldigt serviceminded. Mycket nöjd, kan varmt rekommendera AGV Golv AB!

Joakim
2016-04-15

Golvslipning, Olja & Lack 70 kvm i Stockholm

Väl utfört arbete på snabbt och korrekt tillvägagångssätt. En firma att rekommendera!

Tomas
2016-04-04

Golvslipning, Olja & Lack 130 kvm i Huddinge

Väldigt nöjd! Trevlig och proffsigt bemötande från start till mål. Gav bra råd och rekommendationer. Bra pris i jämförelse med andra som lämnade anbud.

Niko
2016-01-18

Komma i kontakt

AGV GOLV AB

Skattmästarvägen 26,
121 34 Enskededalen

E-POST

EKONOMI

WHATSAAP

SOCIALA MEDIA

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Sonic Run: Internet Search Engine Active Search Results Agv Golv Ab Golvslipning Stockholm Golvslaggning,Wood Floor Installation Service,Stockholm,Stockholm
Verificado por MonsterInsights