Priser

Priser på golvslipning

AGV Golv AB ger dig våra priser på golvslipning i Stockholm. Inklusive moms och efter ROT-avdrag. Längre ner på sidan hittar du även golvläggning pris på olika träslag.

Lackbehandling, 3 lackningar: 220 kr/kvm
Lackbehandling med vitlasering, 3 lackningar: 280 kr/kvm
Behandling med olja: 240 kr/kvm
Behandling pigmenterad olja: 270 kr/kvm
Behandling med hårdvaxolja: 300 kr/kvm
Behandling med hårdvaxolja och pigmentering: 310 kr/kvm
Behandling med hårdvaxolja och pigmentering samt vattenpoppning: 330 kr/kvm
Lackbehandling, 2 Komponent: 330 kr/kvm
Behandling med hårdvaxolja 2 Komponent: 350 kr/kvm

5 års garanti på alla golvarbeten

Vi utför golvläggningsarbeten åt både privatpersoner och företag i Stockholmsområdet. Du kan anlita oss för i stort sett allt som har med golvläggning och golvslipning att göra. Några exempel är läggning av parkett, stavparkett och furu, rivning och montering av golvsockel och golvläggning vid dörrar.

Vi är säkra på att vi alltid gör välutförda arbeten. För att du som kund ska känna dig lika säker när du anlitar oss som golvläggare i Stockholm ger vi dig därför fem års garanti på alla våra utförda arbeten. Läs gärna mer om golvbranschens riktlinjer för slipning, ytbehandling och liknande.

Lägga nytt golv?

Anlita våra golvläggare för att få ett riktigt parkettgolv eller trägolv installerat av en golvläggare med känsla för kvalitet och finish. Våra golvläggare installerar alla sorters parkett och trägolv, som till exempel lamellparkett, massiva stavparkettgolv, fiskbensparkett, furugolv, hellimmad mosaikparkett. Vi är specialiserade på olika typer av mönsterläggningar med parkett och trägolv.

Slipade golvproffs slipar gärna ert golv

Att slipa om sitt gamla golv är ett prisvärt alternativ jämfört med att köpa ett helt nytt golv. Resultatet av en professionell golvslipning blir oftast väldigt bra och man har då sparat mycket pengar. Kontakta oss gärna om du behöver anlita en golvslipare i Stockholm, vi berättar gärna mer om våra tjänster.

Komma i kontakt

AGV GOLV AB

Skattmästarvägen 26,
121 34 Enskededalen

E-POST

EKONOMI

WHATSAAP

SOCIALA MEDIA

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Sonic Run: Internet Search Engine Active Search Results Agv Golv Ab Golvslipning Stockholm Golvslaggning,Wood Floor Installation Service,Stockholm,Stockholm
Verificado por MonsterInsights